Cliëntenlogin geadviseerd door LVVP en VGCt

19-09-2017 - Je Praktijk Online

Cliëntenlogin geadviseerd door LVVP en VGCt


Zowel de LVVP als de VGCt proberen hun leden zo goed als mogelijk is te ondersteunen op allerlei vakinhoudelijk gebieden. De laatste jaren ook steeds meer op het gebied van eHealth.

 

De LVVP heeft hier zelfs een expertteam e-mental health voor in het leven geroepen. Na een uitgebreide testfase en toepassing op hun eigen cliënten, heeft het LVVP-expertteam -bestaande uit vijf LVVP-leden werkzaam in de generalistische basis-ggz en in de gespecialiseerde ggz- een voorselectie gemaakt van zes e-mental health-platforms. Er is bij de selectie onder meer gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, prijs, doelgroep en look&feel. De Cliëntenlogin is hier als enige niet-protocollaire eHealth-toepassing voor uitgekozen. Er is voor de leden van de LVVP een mini-symposium gehouden waar zij hun ervaringen gedeeld hebben en de leveranciers (waaronder de Cliëntenlogin) hun producten konden demonstreren.

LVVP-leden krijgen speciale korting gedurende het eerste jaar op de Cliëntenlogin. Zie hier voor deze paginaDe Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) doet dit op een iets andere manier. Zij hebben een projectleider ROM en e-mental health aangesteld die de markt van eHealth afzoekt en onafhankelijk beoordeelt.
En inmiddels is de Cliëntenlogin ook door hen toegelaten tot de lijst van te adviseren eHealth-toepassingen. De lijst van vergeleken platformen vindt u in de LinkedIn-groep van de denktank e-mental health .

 

 

 

Terug