eHealth

Met Cliëntenlogin eHealth krijgt u de beschikking over alle eHealth functies die u nodig heeft. De software wordt gebruikt door psychologen, psychotherapeuten, oefentherapeuten en coaches.
Bepaal zelf hoe u eHealth wilt inzetten binnen uw praktijk. 

Het eHealth abonnement bevat alle beschikbare functies.

Veilig berichten sturen/ontvangen

Stuur en ontvang veilig berichten naar cliënten en andere betrokkenen. Stuur bijlages mee, plan berichten in en stuur groepsberichten.

Bestanden delen

Deel bestanden met uw cliënten of ontvang veilig bestanden van uw cliënten.
Stel praktijkinformatie of oefeningen beschikbaar voor uw cliënten.

Veilig aanmeldformulier op eigen website

Maak uw eigen aanmeldformulier digitaal en plaats deze op uw website. Zo kunnen cliënten deze volledig online invullen en ontvangt u deze beveiligd in de Cliëntenlogin omgeving.

Veilig contactformulier op eigen website

Plaats eenvoudig een veilig contactformulier op uw eigen website. Indien deze wordt ingevuld ontvangt u een notificatie en kunt u het ingevulde formulier in Cliëntenlogin lezen en hierop reageren.

Dagboeken

Uw cliënt kan een dagboek bijhouden.
De cliënt beschrijft gebeurtenissen in de veilige omgeving en voegt een gevoelstoestand op een schaal van 1-5 toe. U krijgt een notificatie bij een nieuw hoofdstuk waarop u kunt reageren.

Formulieren

Gebruik digitale formulieren om de behandeling te ondersteunen. Vul ze zelf in of laat de cliënt dit doen. In de bibliotheek zijn ongeveer 50 beschikbare formulieren, waaronder wetenschappelijke en veelgebruikte formulieren van collega’s. U kunt ook uw eigen formulieren maken.

Videobellen

Optionele module

Plan en voer eenvoudig videogesprekken binnen de Cliëntenlogin. Videogesprekken kunnen gevoerd worden met cliënten of andere betrokkenen.
De videogesprekken verlopen via een beveiligde verbinding.